Nieuws Kempen Met ‘Les Jardins’ begint sfeervolle locatie aan een nieuw leven

Met ‘Les Jardins’ begint sfeervolle locatie aan een nieuw leven

(c) Les Jardins

Met ‘Les Jardins’ begint sfeervolle locatie aan een nieuw leven

WOMMELGEM – Dit weekend is Les Jardins feestelijk geopend. In een vorig leven stond de statige villa aan de Autolei in Wommelgem bekend als club ‘Bel Air’. Na een uitgebreide renovatie is de dancing van weleer nu klaar voor een tweede leven als multi-eventlocatie met co-workingspaces, eventruimtes en een restaurant.

Het afgelopen decennium zijn horeca-initiatieven gekomen en gegaan in de bekende villa. Zonder succes, want voor de renovatie stond de statige woning met aanliggende parktuin al een tijdlang leeg. Tot ondernemer Paul Van Os de villa in zijn vizier nam. Na maanden renovatiewerk is het nu zo ver: eventlocatie Les Jardins zwiert de deuren open.

Gelegen vlakbij het rondpunt van Wommelgem is Les Jardins alvast prima bereikbaar. Bovendien biedt de locatie zo’n 300 parkeerplaatsen. Met een grote variëteit aan activiteiten en evenementen wil de eventlocatie een breed publiek aanspreken. Zowel B2B-events, seminaries, productlanceringen alsook nightlife-events maken deel uit van het repertoire van Les Jardins.

Verdeeld over de twee verdiepingen zijn ook vier co-work-spaces waar gasten omringd door stijl en grandeur kunnen werken, vergaderen en zakelijke contacten kunnen leggen. Op het restaurant is het nog even wachten, de opening daarvan staat gepland in januari.

“Ondanks het fel besproken clubverleden dreigde dit unieke domein vergeten te worden”, vertelt initiatiefnemer Van Os. “Dat mogen we niet laten gebeuren. Hopelijk kunnen we met Les Jardins deze verborgen parel terug op de kaart zetten. Dit schitterend domein verdient niets minder.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.