Nieuws Kempen Met winterbar Moose heeft Heist weer een berghut

Met winterbar Moose heeft Heist weer een berghut

Met winterbar Moose heeft Heist weer een berghut

HEIST-OP-DEN-BERG – Voor het vijfde jaar op rij is pop-up winterbar Moose weer neergestreken in Heist. Samen met de vernieuwde Kerstmarkt, de Crazy Kroegentocht en de steeds groeiende openlucht après-ski party zal de bar in de gemeente weer zorgen voor extra sfeer tijdens de eindejaarsperiode.

Vier jaar geleden was de winterbar Moose nog één van de zeldzame winterbars in de regio, maar dat is al lang verleden tijd.

Van 21 november tot en met 5 januari kan iedereen opnieuw terecht in een fantastische wintersetting, waar het sowieso gezellig vertoeven wordt en je meteen wegdroomt naar een gezellig skioord. “MOOSE haalt de sfeer van de winter en de bergen naar de regio”, aldus bezieler Jan Moons.

Aanpassingen

De chalet is even groot als vorig jaar, maar een binnenmuur die plaats heeft gemaakt voor een tafel, geeft ruimtelijk een heel ander beeld. De grootste wijziging is dit jaar echter voor buiten voorzien.

“We brengen het stukje Vredesplein dat voor de winterbar ligt op dezelfde hoogte als de bar.  Extra tafels, parasols en terrasverwarmers maken het één groot geheel”, zegt Jan Moons.

Carterre zal ook dit jaar heel de site in het groen steken. En de oude skilift maakt plaats voor een nieuwe selfie-booth, waarbij elke week mooie prijzen te winnen zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer