meubelen verberckmoes

Meubelen Verberckmoes opent tuinmeubelzaak in Merksplas

De bekende meubelketen Meubelen Verberckmoes heeft een vestiging geopend in het centrum van Merksplas. Ze verkoopt er tuinmeubilair, in principe tot eind september. “We waren geïnteresseerd in het pand omdat er altijd een tuinmeubelwinkel is gevestigd geweest”, zegt marketingverantwoordelijke Veerle Van Der Sypt van International Interior Group, waartoe Verberckmoes behoort.

In het gebouw aan de Kerkstraat was jarenlang de tuinmeubelzaak Afra gevestigd. Nadien streek Meubili er even neer en nu heeft Verberckmoes er zijn intrek genomen. “We verkopen er outdoor meubilair, vooral van ons belangrijkste merk Jati & Kebon, dat een zeer goede prijs/kwaliteit biedt”, aldus nog Van Der Sypt.

3de tuinmeubelzaak
Meubelen Verberckmoes heeft tijdens het tuinseizoen bij de hoofdvestiging in Sint-Gillis-Waas een tuinafdeling in een tijdelijke tent. Vorig jaar opende het bedrijf een tuinwinkel in Temse, waardoor Merksplas nu de 3de tuinmeubelzaak binnen de groep is. Rodendijk 18 in Zoersel maakt daar ook deel vanuit.

In eerste instantie blijft de winkel in Merkslas open tot september. “We gaan afwachten hoe het loopt en zien dit eerste jaar als een testperiode”, aldus nog Van Der Sypt.