Nieuws Kempen Mintjens pakt uit met nieuwe woon- en slaapcollectie

Mintjens pakt uit met nieuwe woon- en slaapcollectie

Mintjens pakt uit met nieuwe woon- en slaapcollectie

MALLE – Op de 82ste Meubelbeurs Brussel lanceerde meubelbedrijf Mintjens onlangs twee nieuwe collecties: Altura en Rialto. Zoals de naam doet vermoeden zitten er Italiaanse invloeden in de nieuwe woon- en slaapcollecties van de meubelproducent uit Malle.

Al sinds het ontstaan in 1961 is familiebedrijf Mintjens gedreven door duurzaam ondernemen. Het hout dat wordt geselecteerd voor meubels komt uit duurzaam beheerde bossen en de gehele productie gebeurt met hernieuwbare energie. Met automatische technologieën en CNC gestuurde machines biedt de Kempense producent “make-to-order” kwaliteitsmeubels.

Voor de nieuwe wooncollectie Altura gebruikt de meubelfabrikant een mix van materialen zoals hout, glas, keramiek en metaal. De meubels worden gekenmerkt door een opstaande massieve boord, waardoor ze te lijken zweven op hun geprofileerde poten. Slaapcollectie Rialto haalt zijn inspiratie uit Venetië. Met een schelpvormig hoofdbord dat is te bekleden met 6 stoffen staan zachte rondingen centraal in deze collectie. Die telt naast bedden ook een reeks spiegels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.