Nieuws Kempen MØBEL en Ellis poppen up met design en boeketten

MØBEL en Ellis poppen up met design en boeketten

MØBEL en Ellis poppen up met design en boeketten

TURNHOUT – Drie Turnhoutse onderneemsters hebben de handen in elkaar geslagen en breien twee weken lang een fysiek verlengstuk aan hun webshops. MØBEL verkoopt Belgisch design, Ellis bloemen en boeketten.

Kaat Verbruggen maakt al vier jaar boeketten en droogbloemen op bestelling onder de naam Ellis. Jeugdvriendinnen Noémie Boone en Eva Maes promoten en verkopen als MØBEL nu bijna een jaar producten van Belgische designers. “We hebben verschillende doelpublieken. Die kruisbestuiving maakt deze gezamenlijke pop-up interessant voor allebei.”

Zonder het coronavirus was MØBEL x Ellis vrijdag 13 maart open gegaan tijdens het – geannuleerde – openingsweekend van de nieuwe Turnhoutse stadswijk Turnova. “Maar nu mogen we twee weken blijven in de plaats van één. De winkel was al helemaal ingericht, dus gelukkig was al die moeite niet voor niks. De voorbije weken zijn hier bovendien veel mensen gepasseerd die nieuwsgierig zijn geworden en nu graag binnen komen kijken.”

MØBEL promoot en verkoopt werk van Belgische designers zodat die zich kunnen concentreren op het creatieve. “We vinden hen tijdens afstudeerexpo’s van hogescholen en designbeurzen.” Zowel MØBEL als Ellis verkoopt normaal gezien enkel online. In september opent Kaat van Ellis haar eigen bloemenwinkel aan het Patersplein in Turnhout. “In het pand van Het Chocolatje en Koffie&Boon. We zijn nog aan het bekijken hoe we het achterste gedeelte gaan invullen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer