Nieuws Kempen Mode Van Peer opent pop-up in Mol tot eind 2020

Mode Van Peer opent pop-up in Mol tot eind 2020

Mode Van Peer opent pop-up in Mol tot eind 2020

MOL – Kledingwinkel Mode Van Peer, met vestigingen in Poederlee (Lille), Turnhout en Merksplas, verkoopt tot het einde van het jaar zijn dameswintercollectie ook in een pop-up in Mol.

De pop-up van Mode Van Peer opent in de Statiestraat in Mol, waar vroeger kledingwinkel Fred & Ginger gevestigd was. “Mol is een half uur rijden van Poederlee in een regio waar we graag nog wat meer naamsbekendheid krijgen”, legt zaakvoerder Inge Van Peer uit. “Dit pand was vrij en viel direct bij ons in de smaak. Op een week tijd was alles geregeld.”

In de pop-up wordt de damescollectie voor komende winter aangeboden. “De winkel is 100 vierkante meter groot dus hebben we gekozen om, net als in onze vestiging in Mol, te focussen op de dames. De wintercollectie wordt sinds augustus geleverd, er komen nog elke dag stukken binnen.”

Van Peer hoopt het gemiste voorjaar enigszins goed te maken met behulp van deze pop-up. “Tijdens de lockdown hebben we 8 weken de deuren moeten sluiten, in de belangrijkste periode voor de verkoop. Ook daarna ondervonden we nog de gevolgen van de coronaperikelen. Dan is een extra locatie zeker interessant.”

Mode Van Peer heeft 14 medewerkers in dienst. “De pop-up wordt bemand door ons eigen personeel, we moeten roeien met de riemen die we hebben.” De pop-up in Mol is zondag 4 oktober uitzonderlijk open van 13u30 tot 17u. Tot en met 31 december 2020 is de winkel nog open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.