Nieuws Kempen Moeder en zoon schenken Olmen weer een buurtwinkel

Moeder en zoon schenken Olmen weer een buurtwinkel

Moeder en zoon schenken Olmen weer een buurtwinkel

OLMEN – De Balense deelgemeente Olmen heeft opnieuw een eigen supermarkt. Uitbaters zijn Nicole Verboven en haar zoon Yentl Geukens, die allebei ook uit Olmen afkomstig zijn.

Met de komst van een Carrefour Express in de Veldstraat is er na jaren is er weer een buurtwinkel in Olmen. De winkel is trouwens een van de eerste Express-winkels in de provincie Antwerpen binnen het nieuwe concept. “Deze Express biedt heel wat huismerken – een 200-tal meer dan wat men in een klassieke Express vindt. Dat komt ook de portemonnee ten goede”, zeggen kersverse uitbaters Nicole Verboven en haar zoon Yentl Geukens in Gazet van Antwerpen. “In deze Express staan versheid, kwaliteit en authentieke smaken voorop met een ruim aanbod aan verse producten. Ook lokale producten en biologische producten worden mee ondersteund en in de kijker gezet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.