Nieuws Kempen Mol lanceert op 2 maart ’t Mols kadoke

Mol lanceert op 2 maart ’t Mols kadoke

Mol lanceert op 2 maart ’t Mols kadoke

MOL –  Op maandag 2 maart start ’t Mols Kadoke, een gloednieuwe cadeaubon die je kan gebruiken bij meer dan 120 handelaars in Mol. De verkoop van de huidige cadeaubon stopt op 31 januari. Alle tot dan verkochte ‘oude’ cadeaubons kan je volgens de voorziene geldigheidstermijn van 1 jaar blijven inruilen bij de handelaars die deelnemen aan het oude cadeaubonsysteem.

De gemeentelijke cadeaubon groeide de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde. De talrijke deelnemende handelaars maken van deze cadeaubon het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom, een leuk bedankje voor leerkrachten, het ideale verjaardagscadeau, een gewaardeerd relatiegeschenk,…  Er zijn gelegenheden genoeg om een cadeaubon te schenken. De gelukkige ontvanger kan de bon naar eigen wens besteden in één van de vele deelnemende winkels of horecazaken in onze gemeente.

Vroeger in bankkaartvorm

De afgelopen jaren werkte Mol met een systeem van cadeaubons in bankkaartvorm. Het bedrag werd daarbij digitaal ‘op de kaart’ gezet. De vervaldatum kon je als gebruiker of handelaar uitsluitend controleren via een webtoepassing. De onzichtbaarheid van de vervaldatum bleek een grote handicap, waardoor meerdere handelaars afhaakten en de cadeaubon in populariteit daalde. Daarnaast weigerde de cadeaubonautomaat regelmatig dienst door technische problemen.

Overgangsperiode

Dit jaar wordt een overgangsperiode. De verkochte ‘oude’ cadeaubons blijven geldig tot de vervaldatum. Uiterlijk 1 februari 2021 zijn al deze cadeaubons in principe opgebruikt. Deze bons zijn uitsluitend geldig bij de deelnemende handelaars van het ‘oude’ systeem. Op 2 maart start de verkoop van ’t Mols Kadoke. Deze kan je vanaf dan gebruiken bij alle deelnemers van het nieuwe systeem. De deelnemende handelaars van ‘oud’ en ‘nieuw’ overlappen grotendeels. Wel kan je met ’t Mols Kadoke bij veel meer handelaars terecht dan met het ‘oude’ systeem.

Papier

Met ’t Mols Kadoke kiest Mol opnieuw voor een aantrekkelijke papieren cadeaubon met een geprinte vervaldatum. De ontwaarding door de handelaar gebeurt op basis van een geprinte cijfercode, barcode en/of QR-code. De waardes waaruit je kiest, blijven 10, 15 en 50 euro. Met deze bedragen kan je vrijwel alle combinaties maken.

Vanaf 2 maart zijn de nieuwe cadeaubonnen te koop aan de balie van ’t Getouw, a an de nieuwe cadeaubonautomaat in de Statiestraat, met een elektronisch bestelformulier en online via www.gemeentemol.be/molskadoke

Via die link is ook een lijst te vinden met de deelnemende handelaars.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer