Nieuws Kempen Mols vaccinatiecentrum uitgerust met Lommelse personeelsplanning

Mols vaccinatiecentrum uitgerust met Lommelse personeelsplanning

Mols vaccinatiecentrum uitgerust met Lommelse personeelsplanning

Strobbo, de specialist in online personeelsplanning, assisteert het vaccinatiecentrum in Mol met de werkplanning van de meer dan 1.000 medische medewerkers en vrijwilligers die er binnenkort aan de slag gaan. De planning loopt via het online systeem van Strobbo.

Als er voldoende vaccins voor handen zijn, gaat de vaccinatie in eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol en Retie) van start. In het vaccinatiecentrum in Mol-centrum zullen meer dan 1.000 medewerkers en vrijwilligers ingezet worden om alles in goede banen te leiden. Dit vraagt een enorme organisatie, vooral ook qua werkplanning.

Flexibele werkplanningen

“De afgelopen jaren hebben we een sterke expertise opgebouwd in het beheer van de sterk wisselende planningen voor flexibel personeel in voornamelijk de horeca-, retail- en evenementensector. Deze expertise kunnen we nu inzetten in de strijd tegen het coronavirus”, zegt Nick Geys, zaakvoerder van Strobbo.Via de online tool van Strobbo geven de medische medewerkers en de niet-medische vrijwilligers zelf door hoeveel en op welke dagen en uren ze beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen ze ook aangeven voor welke functies ze ingezet willen worden. Met één druk op een knop kan Strobbo een werkplanning op maat voor het vaccinatiecentrum genereren. Daarna kan de planner nog aanpassingen doen alvorens de werktijden te communiceren naar de medische medewerkers en de niet-medische vrijwilligers.

Over Strobbo

Strobbo werd in 2016 opgericht onder de naam OnlineWerkrooster. Sinds 2 jaar is de scale-up een onderdeel van Protime, de specialist in tijdregistratie en personeelsplanning. Het snelgroeiende team van ondertussen al 29 mensen is gevestigd in Lommel, Aartselaar en Namur. Zij servicen meer dan 1.300 klanten in België en buurlanden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.