Nieuws Kempen Molse Golf Club sluit gastronomisch restaurant Off-Course

Molse Golf Club sluit gastronomisch restaurant Off-Course

Molse Golf Club sluit gastronomisch restaurant Off-Course

kempense-golf-clubHet gastronomische restaurant Off-Course, dat is ondergebracht in het clubhuis van de Kempense Golf Club in Mol, sluit midden februari de deuren. “Het bleek niet rendabel en we gaan meer de focus leggen op onze brasserie”, zegt Rudi Van Baelen, voorzitter van de Kempense Golf Club.

Off-Course opende anderhalf jaar de deuren. Aan het fornuis stond al die tijd chef Dave Verhoeven, die zijn strepen verdiende bij sterrenchefs Viki Geunes en Luc Bellings. “Na tal van interne besprekingen hebben we gezamenlijk besloten om vanaf 15 februari Off-Course te sluiten”, aldus de voorzitter. “Voor de buitenwereld lijkt de locatie een te hoge barrière, is er weerhoudendheid om bij ons binnen te stappen en dat hebben we onderschat. De beslissing heeft hoegenaamd niets met de chef te maken of met de gerechten die werden gebracht.”

Afsluiten in stijl
Om in stijl en grandeur af te ronden, worden de komende weken nog drie bijzondere menu’s geserveerd zoals het standaard 4-gangenmenu (weekends tot 31 januari), Best of Dave’s menu (5, 6 en 7 februari) en een Valentijnmenu (13 en 14 februari).

“We gaan onze brasserie opwaarderen”, kondigt Rudi Van Baelen aan. “We willen een kwalitatieve, hoogstaande keuken in brasseriestijl die ook een zakenpubliek zal aanspreken. De restaurantruimte blijft deel uitmaken van het horecagedeelte. We gaan die gebruiken voor arrangementen en zakenlunches.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer