Herba Mol 40 jaar

Molse Herba Natuurwinkel blaast 40 kaarsjes uit

Herba Natuurwinkel, een pionier in natuurvoedingswinkels, viert op 19 en 20 april haar 40-jarig bestaan. Om dit heuglijke moment te vieren, nodigt het team van Herba Mol iedereen uit om langs te komen tijdens hun opendeurdagen.

Gilberte Geuens en Frank Willems openden in 1984 de allereerste Herba-winkel in Mol, met een visie voor gezond leven en welzijn. Later kwamen hier nog winkels in Geel en Beringen bij. Wat begon als een droom, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf. Samen met de kinderen Gregory, Kirsten, schoondochter Gerlinde, en de trouwe personeelsleden Ria en Micheline vormen ze een hecht team.

“Wij zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen de afgelopen 40 jaar. Onze opendeurdagen zijn dan ook een kans om onze klanten te bedanken en hen kennis te laten maken met de nieuwste producten en aanbiedingen in onze winkel aan Markt 48 in Mol.”

Tijdens de opendeurdagen kunnen bezoekers genieten van speciale kortingen op een breed scala aan natuurlijke, glutenvrije, vegan en/of biologische producten, evenals proeverijen, demonstraties en advies. Of je nu een trouwe klant bent of gewoon nieuwsgierig naar biologische producten, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de festiviteiten tijdens de opendeurdagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024.