Molse kei 2021

Molse Kei voor Carolus, Beer4Nature en Eddy Schellekens

Touroperator Carolus Reizen uit Mol heeft de Molse Kei 2021 gewonnen. Met deze prijs bekroont Unizo Mol jaarlijks een lokale onderneming die de gemeente in de ruime regio op de kaart zet. Naast de Molse Kei 2021 waren er ook prijzen voor microbrouwerij Beer4Nature als Mols Talent en de carrièreprijs voor ondernemer Eddy Schellekens.

Carolus Reizen behoort tot Vlaanderens grootste autocarbedrijven, heeft klanten in heel Vlaanderen en specialiseert zich in skireizen, citytrips en daguitstappen. De carrièreprijs, die een ondernemer met een indrukwekkende carrière eert, ging naar Eddy Schellekens van Café Jazzoet, aan de Molse Rozenberg.

'Fantastische ervaring'

Ook microbrouwerij Beer4Nature viel tijdens de uitreiking van de Molse Kei in de prijzen. Kevin Vleminx van Beer4Nature was zelf verbaasd. "Natuurlijk hoop je dat Beer 4 Nature wint, maar zoals wij ook typische Belgen zijn, onderschatten wij onszelf weleens."

"De avond van het event zijn we met gezonde zenuwen afgezakt naar het Provinciaal Domein Zilvermeer in Mol.  Na aanmelding kregen we een lekker glaasje champagne, gevolgd door een fotosessie en een mooi tafeltje vlak bij het podium.  We hadden direct een waw-gevoel, het was fantastisch georganiseerd. Na een toespraak en een filmpje was het tijd voor de uitreiking van het Mols Talent 2021. Klamme handjes, licht versnelde hartslag waren aanwezig en nog even een slokje nemen om de zenuwen te temperen."

Het geduld van Kevin, Jeroen en Pieter werd beloond met het nieuws dat ze het Mols Talent van 2021 zijn geworden. Een leuke bekroning voor anderhalf jaar hard werk, zeggen ze zelf. De winst van hun microbrouwerij herinvesteert Beer4Nature is bosbeheer en -creatie.