Nieuws Kempen Molse Poëziewedstrijd voor de jeugd is toe aan 29ste editie

Molse Poëziewedstrijd voor de jeugd is toe aan 29ste editie

De laureaten van de vorige editie. — © rr

Molse Poëziewedstrijd voor de jeugd is toe aan 29ste editie

De vereniging Molse Poëzie organiseert deze winter de negenentwintigste editie van de Poëziewedstrijd voor de Molse jeugd. Jongeren die in Mol wonen of leerling zijn van een Molse school en geboren zijn tussen 2004 en 2013, kunnen deelnemen.

De negenentwintigste Poëziewedstrijd voor de Molse jeugd loopt in samenwerking met het Mols Poëzieatelier en gastschool Rozenberg Secundair Onderwijs. Daarnaast doet Molse Poëzie beroep op de steun van de Molse scholen, bib en de gemeentelijke jeugddienst.

Deelnemers moeten in Mol wonen of leerling zijn aan een Molse school en geboren zijn tussen 2004 en 2013. De wedstrijd wordt onderverdeeld in vijf leeftijdscategorieën: 2012-2013, 2010-2011, 2008-2009, 2006-2007 en 2004-2005.

Elke deelnemer mag één gedicht insturen dat in het Nederlands is geschreven. Het onderwerp is vrij, maar het gedicht moet wel zelfbedacht zijn. Het gedicht moet voor 4 februari in zes losse exemplaren worden ingediend bij de Molse Jeugddienst, Rode-Kruislaan 20 in Mol.

De plechtige prijsuitreiking vindt plaats op zondag 20 maart om 15u in de polyvalente zaal van de nieuwbouw N van Rozenberg Secundair Onderwijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.