Pim Cavyn (2)

Mondelez Herentals heeft nieuwe baas

Voedingsbedrijf Mondelez International heeft Pim Cavyn aangesteld als plant director snacks voor zijn fabriek in Herentals. Daarmee komt die aan het hoofd van 1 van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Hij volgt er Paul Meuwes op.

In Herentals produceert Mondelez jaarlijks 68.000 ton koekjes onder de merknaam LU en 26.000 ton chocolade voor de merken Milka en LEO.

Veel ervaring
Pim Cavy ging in 2004 in dienst als supply chain manager bij LU Benelux en oefende de voorbije 14 jaar verschillende leidinggevende functies uit, onder meer als plant director biscuits in Granville (Frankrijk) en customer service & logistics director voor de Benelux-organisatie.

In 2015 maakte hij de overstap naar sales, waar hij de functie van customer director snacking Belgium opnam. In die zin brengt hij veel ervaring in manufacturing, customer service, logistiek en sales mee naar de koekjes- en chocoladefabriek in Herentals.

Pim Cavyn: “Herentals is een iconische site. Ik voel me vereerd dat ik deze fabriek verder kan helpen ontwikkelen naar een hogere performantie.”