Nieuws Kempen Mooi Mol deelt krasloten uit

Mooi Mol deelt krasloten uit

Mooi Mol deelt krasloten uit

De dienst Lokale Economie van Mol wil horecazaken in de gemeente extra ondersteunen in de heropening. Daarom lanceert het een campagne met krasloten: Mol Schenkt Ze Vol. Al 52 horecazaken hebben zich ingeschreven om deel te nemen.

Met de verdeling van de krasloten maken klanten kans op een cadeaubon vanen Mols Horecadoke ter waarde van 10 euro. Bij elke bestelling mogen de deelnemende horecazaken een lotje uitdelen. “Een Mols Horecadoke is een gewoon Mols Kadoke, maar we vragen aan de winnaars om deze te gebruiken in een Molse horecazaak”, zegt de dienst Lokale Economie van Mol.

Voor wie niet gewonnen heeft, heeft Mooi Mol een herkansing voorzien. Op het Santo Tomasplein staat er een glazen box waar deelnemers hun lotje – voorzien van naam en gegevens – kan deponeren. Hierdoor maak je kans op een grote prijs van 250 euro.

De wedstrijd loopt van 9 tot en met 30 juni.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer