Nieuws Kempen Mooi order voor WOODinc

Mooi order voor WOODinc

Mooi order voor WOODinc

woodwoodwoodwoodwoodwoodWoodInc kopieWOODinc uit Retie levert een houten structuur van 7.000m2 voor de houtskeletstructuur van een verzorgingstehuis in Doornik. Het zal één van de grootste verzorgingshuizen zijn in België, dat gebouwd wordt volgens de principes van passiefbouw.

“De gesprekken rond het project begonnen toen de projecteigenaars, Francois en Jean-Louis Marlier van Leacourt Creation, in februari 2012 de stand van WOODinc op Batibouw bezochten”, zegt Eric Van de Heyning. WOODinc levert buiten de houtskeletstructuur ook het isolatiemateriaal: geprefabriceerde sandwichpanelen met damp- en regenscherm.

Het verzorgingstehuis met vier verdiepingen heeft een bewoonbare oppervlakte van 11.000  m2  en biedt naast een zorgcentrum waar tot 100  senioren gehuisvest kunnen worden in 50 ruime kamers ook 16 appartementen voor  jonge gezinnen.

WOODinc is ook nog in gesprek met het Franse Sogeprom, dochter van Societé Génerale, voor een pilootproject waarbij zo’n 3.000m2 passieve kantoren wind- en waterdicht gebouwd moeten worden over drie verdiepingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer