Nieuws Kempen Mooie orders voor Peter’s Pan

Mooie orders voor Peter’s Pan

Mooie orders voor Peter’s Pan

peter's panPeter’s Pan, een sociaal invoegbedrijf dat behoort tot Keurslager Van Hoof uit Mol, mag in 2015 alle relatiegeschenken voor de Provincie leveren. De onderneming haalde onlangs ook een mooie opdracht bij Biobest waar het soep mag leveren.

“Als ondernemingen of organisaties in de bedrijfskeuken handen te kort hebben, kunnen ze ons inschakelen. Onze medewerkers maken broodjes, zorgen voor verse, warme koffie, zetten de vergaderzaal klaar. Wij voorzien bedrijven van lekker eten en focussen daarbij op Kempense lekkernijen”, vertelde Conny de Gier onlangs tijdens een event van SPK.

Koffie zetten houdt veel meer in dan wat madame Arabelle vroeger bij de collega’s uitspookte

“Koffie zetten houdt veel meer in dan wat madame Arabelle vroeger bij de collega’s uitspookte”, lacht ze. “We voorzien ook broodjes, taart. We bakken ter plaatse broodjes af, dresseren de borden… Daarnaast leveren we ook dagelijks verse soep aan bedrijven. Met verse groentjes van het seizoen bieden we elke dag een nieuwe soep. En tot slot hebben we onze Pure Kempenkorf. Een mand gevuld met ambachtelijke streekproducten uit de Kempen die onze klanten uitdelen als relatiegeschenk of als attentie aan het personeel. Begin deze maand haalden we een mooi contract binnen bij de Provincie. In 2015 verzorgen wij al hun relatiegeschenken. Wij zorgen voor de streekproducten, Kringwinkel Zuiderkempen zorgt voor de verpakking en de levering. En we mogen sinds kort ook bij Biobest dagelijkse soep leveren.”

Peter’s Pan bestaat al 12 jaar en stelt een 15-tal medewerkers te werk. Het is een sociaal invoegbedrijf: een deel van de medewerkers komt uit kansengroepen en krijgt de nodige begeleiding.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer