Juwelen Marijke De Busser Foto: RR

Na 20 jaar gooit Juwelen Marijke De Busser het over een andere boeg

Het pand van Juwelen Marijke De Busser in Oosterwijk staat te koop. De zaakvoerster wil het over een andere boeg gooien en start daarom met een totale uitverkoop.

Klanten en toevallige passanten is het wellicht niet ontgaan: het pand van Juwelen Marijke De Busser staat te koop. “Dat klopt, onze zaak in Oosterwijk al verdwijnen”, meldt Marijke De Busser. “Na 22 jaar, waarvan 20 jaar Juwelen Marijke De Busser op de huidige locatie, wil ik het over een andere boeg gooien. Natuurlijk zal ik mijn klanten niet in de steek laten en zullen zij altijd op ons kunnen rekenen voor herstellingen en maatwerkbehoeften. Wellicht vanaf het najaar start ik evenwel met een nieuw concept. Vanop een andere locatie in Olen ga ik enkel nog op afspraak werken. Dat zal eerder in een huiselijke sfeer gebeuren, wat veel aangenamer is voor de klanten en ook voor mezelf.”

Voor Juwelen Marijke De Busser aan dat nieuwe verhaal begint, wordt op de huidige locatie een totale uitverkoop gehouden van 15 april tot 15 september.