STRAAL OOSTHOVEN

Na de opening van de fysieke winkel organiseert Straal nu ook een pop-up

Wendy Van Baelen en Christel Dergent openden half oktober een fysieke winkel in Oosthoven (Oud-Turnhout). Op 2 december zetten de twee hun ondernemingen extra in de kijker met een pop-up in de Heischuur.

Half oktober openden Wendy Van Baelen en Christel Dergent Straal in de Polderstraat in Oud-Turnhout. “Straal is de verzamelnaam voor onze twee ondernemingen”, begint Christel Dergent haar verhaal. “Wendy richt zich specifiek op minerale make-up en natuurlijke verzorgingsproducten, terwijl ik gespecialiseerd ben in dameskleding en accessoires. Het pand in de Polderstraat is groot genoeg om onze beide ondernemingen te huisvesten en er is bovendien nog ruimte over om workshops te geven.”

Op zaterdag 2 december treden Wendy en Christel met Straal naar buiten met een pop-up in de Heischuur. “De afgelopen jaren organiseerden we ook al pop-ups in de winter en de zomer, maar toen bundelden we de krachten met nog twee andere onderneemsters. Nu doen we het met Straal, met twee dus. Onze pop-up is doorlopend open vanaf 13u. Om 14u en om 19u staan twee modeshows gepland en er is mogelijkheid tot maquillages met make-uptips. Uiteraard zijn er ook nu weer eindejaarscadeautjes te koop en we voorzien een hapjesbar en een drankgelegenheid.

Info: http://straal.net