Nieuws Kempen Naar Bart Peeters met het personeel? Het kan nog (net)

Naar Bart Peeters met het personeel? Het kan nog (net)

Naar Bart Peeters met het personeel? Het kan nog (net)

TURNHOUT – De tweede editie van het stadsfestival Summer Sessions vindt dit weekend plaats. De voorverkoop van het festival dat wordt georganiseerd door horeca-uitbaters Wlad Potoik en Kim Langewouters, doet het erg goed. Voor wie last minute nog VIP-kaarten wil reserveren om het personeel te verwennen met een optreden van Soulsister of van Bart Peeters, is er nog wat ruimte.

Summer Sessions vindt van 6 tot 8 augustus plaats op het Warandeplein in Turnhout. Hoofdacts zijn Soulsister op vrijdag, Bart Peeters op zaterdag en Clouseau op zondag. Ook de Guy Swinnen Band en Rex Rebel, de groep rond Sam Bettens, staan op de affiche.

De organisatie is in handen van de zaakvoerders van het Turnhoutse restaurant Keizershof. Deze ondernemers zijn bezeten van muziek en vooral van het organiseren van concerten. Dat doen ze in hun eigen zaak, maar nu ook voor de tweede keer in het centrum van Turnhout. Op het festival bieden ze ook jong Kempense talent de kans om op te treden.

De eerste editie van Summer Sessions was een organisatorisch succes, maar financieel was het wat minder. Dat weerhield er Kim en Wlad niet van om het toch nog eens te proberen. Meer zelfs: de eerste dag van het festival, met Soulsister, is helemaal gratis.

De voorverkoop verliep dit jaar wél goed. Het middagprogramma met #LikeMe is helemaal uitverkocht. VIP-arrangementen voor Clouseau zijn evenmin nog te krijgen. Voor Clouseau en voor Bart Peeters zijn nog wel wat kaarten verkrijgbaar.

Ondernemers die last minute zouden beslissen om hun personeel te verwennen met een VIP-arrangement bij Summer Sessions, kunnen nog kaarten kopen voor vrijdag (met Soulsister) en zaterdag (met Bart Peeters). Dat kan via de website tickets.summersessions.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.