Nieuws Kempen Nadja Van Mechelen blijft voorzitter van JCI Gheel-en-Thals

Nadja Van Mechelen blijft voorzitter van JCI Gheel-en-Thals

Nadja Van Mechelen blijft voorzitter van JCI Gheel-en-Thals

Vlnr: Caroline Coolen, Nadja Van Mechelen en An Belmans.

Vlnr: Caroline Coolen, Nadja Van Mechelen en An Belmans.

Deze week start het nieuwe werkingsjaar voor JCI Gheel-en-Thals, een vereniging voor jonge en ondernemende mensen uit de Kempen. Het thema voor 2016-2017 is ‘Go further’. De leden verkozen Nadja Van Mechelen als hun voorzitter en die volgt daarmee zichzelf op. Andere leden van de raad van bestuur zijn Caroline Coolen en An Belmans.

Vorig jaar kende de organisatie een mooie groei en het doel is om die dit jaar verder te zetten. “We zullen dit werkingsjaar verder gaan, enerzijds in afstand. Zo willen we meer activiteiten bijwonen van andere JCI-afdelingen in België en in het buitenland”, zegt Nadja Van Mechelen. “Anderzijds zullen we onszelf wat meer uit onze comfortzone halen. Door verder te gaan, ontwikkel je jezelf.”

Groeiproces
JCI G&T heeft de jongste jaren een mooi groeiproces doorgemaakt. Sedert 2014 lag de focus op uitbreiding, zowel op het vlak van leden en activiteiten. De ‘active young citizens’ hebben deze groei zeker kunnen waarmaken en werken vandaag met deze grotendeels nieuwe groep mensen aan verschillende projecten met als doel zelfontwikkeling en een positieve impact op de maatschappij.

De projecten zijn georganiseerd rond 4 hoekstenen: business & netwerking, persoonlijke ontwikkeling, gemeenschap en internationalisme. Voorbeelden van deze projecten zijn: De slimme startersbeurs, Het moment van de jonge ondernemer en De award Kempische persoonlijkheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer