Nieuws Kempen Negen faillissementen

Negen faillissementen

Negen faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft gisteren negen faillissementen uitgesproken.

De bvba Zellehof, Zelle 4 in Herenthout, baatte een manege uit en vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Kristof Benijts.

Cindy Laeremans, Ring 27 in Herentals, runde de drankgelegenheid bij het parochiecentrum van Noorderwijk maar was genoodzaakt het faillissement aan te vragen. Er was nog één medewerker in dienst. Curator: Kristof Benijts.

Bouwfirma Crea-Solutions bvba, Begonialaan 33 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog een ander bouwbedrijf uit Mol, PM Constructions bvba aan Achterbos 325, moest de handdoek gooien na dagvaarding. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Schuldeisers dagvaardden de zakelijke dienstverlener Moretus NV, Amsterdamstraat 64 in Meer, waarna het bedrijf failliet werd verklaard. Curator: Ronny Ceusters.

De verhuurder van feesttenten Giar bvba, Leopoldstraat 19 in Grobbendonk, moet de boeken sluiten na dagvaarding. Curator: An Notelteirs.

Antwerpse Beheer bvba, Postelsebaan 62 in Retie, specialiseerde zich in het onderzoek en het op punt stellen, zo ook de productie van actief geneeskrachtige substanties, en baatte een groothandel in elektrisch materiaal uit. De rechter sprak het faillissement uit na dagvaarding. Curator: Patrick De Ferm.

Vincent Dams, Roerdompstraat 17 in Geel, werd gedagvaard door schuldeisers. De man hield zich bezig met het fokken van paarden en activiteiten van paardensportclubs. Curator: Paul Van Rompaey.

Aan Rauwelkoven 87 in Geel werd Corthouts & Partners BV bvba, een firma in accountancy en belastingadvies, failliet verklaard. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer