Nieuws Kempen Netflow en Accel slaan met fusie een brug over de Schelde

Netflow en Accel slaan met fusie een brug over de Schelde

Netflow en Accel slaan met fusie een brug over de Schelde

HERENTALS/ZWIJNDRECHT – Netflow uit Zwijndrecht en Accel, met kantoren in Edegem en Herentals, hebben de krachten gebundeld. Het huidige management van beide ICT-dienstverleners en investeerder Dovesco stappen mee in het fusieverhaal.

Het in 1992 opgerichte Accel en in 2006 opgerichte Netflow zijn beide sterk in het segment van ICT Managed Services. Investeerder Dovesco stapt mee in het nieuwe verhaal. Anthony De Clerck van Dovesco: “Beide bedrijven hebben een vergelijkbare bedrijfscultuur en ze zijn geografische complementair. Zo vormen ze samen een solide basis. Als groeigerichte investeerder is de ICT-sector ons genegen.”

Brug over de Schelde

Wim Jacobs, huidig zaakvoerder van Netflow, wordt de nieuwe ceo van de nieuwe groep. Marc De Swaef, oprichter van Accel, blijft nog een tijdje aan boord om het management te ondersteunen bij de integratie en de groeistrategie.

“We blijven in de eerste plaats twee kmo’s die zich inzetten voor andere kmo’s. We hebben de ambitie om onze klant op de best mogelijke manier te helpen. Door het samengaan van beide bedrijven versterken we onze kennisbasis op vlak van cloud-toepassingen en Azure, en kunnen we nog sneller schakelen”, verduidelijkt Wim Jacobs.

De groep zal een 75-tal werknemers en een klantenbestand van 1.500 kmo’s tellen. Elk bedrijf behoudt zijn eigen kantoren, merknaam en identiteit. “Beide partijen zijn sterk gefocust op de kmo-markt in de regio Antwerpen. Met de steun van Dovesco slaan we eindelijk een brug over de Schelde.” stelt Marc De Swaef, oprichter van Accel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.