Nieuws Kempen Netjes binnenstappen in Turnhoutse Residentie Torensbos

Netjes binnenstappen in Turnhoutse Residentie Torensbos

Netjes binnenstappen in Turnhoutse Residentie Torensbos

residentie TorensbosSinds gisteren zijn de renovatiewerkzaamheden voltooid aan het toegangsgedeelte van de bekende Residentie Torensbos aan de Parklaan in Turnhout. Het bedrijfje AnkriSign uit Ravels vernieuwde er drie grote buitentrappen en legde opnieuw het hellend vlak voor rolwagens aan.

“We waren er anderhalve week aan het werk”, vertelt zaakvoerder Kris Vaes. “En het is een mooi voorbeeld van zaken waarmee we bezig zijn, namelijk renovatie.” AnkriSign verving kapotte treden uit de arduinen trappen en kuiste het bestaande arduin op. Ook werden leuningen opnieuw vastgezet en markeringspalen geplaatst om te voorkomen dat vrachtwagens schade aanrichten. “Het hellend vlak dat toegang verschaft voor mensen in een rolwagen, bestond vroeger uit tegels maar die lagen niet meer gelijk”, legt Vaes uit. “We vervingen die door anti-slibtegels.”

“Voor ons was dit een belangrijk project omdat we een meerwaarde hebben kunnen geven aan het gebouw”, aldus de zaakvoerder. “Op de benedenverdieping zit een aantal prominente zaken en die stellen het zeker op prijs dat hun bezoekers op een fatsoenlijke manier naar binnen kunnen komen.”

Naast renovatie specialiseert AnkriSign zich in ambachtelijk beton en tuinaanleg en –onderhoud.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer