Nieuws Kempen Netropolix gunt studenten hun paas-TD

Netropolix gunt studenten hun paas-TD

Netropolix gunt studenten hun paas-TD

Door corona hebben veel studenten het moeilijk en staat hun sociaal leven op een laag pintje. Ze ontmoeten minder vrienden en worden overspoeld met online lessen. Met het inlassen van de paaspauze is er helaas nog geen verbetering in zicht. Daarom organiseerde studentenvereniging Atomos samen met Geels IT-bedrijf Netropolix opnieuw een virtuele TD.

Netropolix is blij dat het studentenvereniging Atomos weer mocht bijstaan. Na een schitterende virtuele Kerst TD en het digitale event Roem van Thomas More, staken beide partijen terug de koppen bij elkaar voor de virtuele Paas TD. “Samen met Netropolix willen we de studenten opnieuw iets aanbieden waar ze zich ten volle kunnen uitleven”, aldus Jens Taels van studentenvereniging Atomos. Met de Kerst TD haalden ze maar liefst 750 views op de livestream en bereikten ze 2500 accounts op Twitch. Een feestje dat voor herhaling vatbaar was.

Zo stond er op 1 april het voorprogramma ‘comedy garden’ gepland, een comedy show met o.a. Adriaan Van den Hoof en Sven de Ridder. Dit optreden werd georganiseerd door de stad Geel. Na een uurtje moppen tappen, konden de feestvierders rechtstreeks overschakelen naar het digitale Paasdorp met drie stages: een main stage, carnaval stage en een house-techno podium.

Ondertussen is de samenwerking volgens Netropolix een echt dreamteam geworden. De studentenvoorzieningen van Thomas More zorgen voor het budget, de studenten van Atomos verzorgen de opmaak van de stream en Netropolix biedt een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. De studenten weten perfect hoe het materiaal werkt en als er zich toch technische problemen voordoen, is Netropolix daar om de handen uit de mouwen te steken.

Netropolix steunt ook op andere gebieden de studenten. Elke jaar biedt het IT-bedrijf en overbuur van Thomas More Geel interessante stageplaatsen waar studenten zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn beide partijen niet alleen partners in parties, maar ook partners in education.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.