Nieuws Kempen Netropolix neemt een deel activiteiten over van Care Solutions

Netropolix neemt een deel activiteiten over van Care Solutions

Netropolix neemt een deel activiteiten over van Care Solutions

GEEL – IT-bedrijf Netropolix heeft de overname afgerond van Care Solutions in Berchem. Netropolix zal voortaan de infrastructuur dienstverlening op zich nemen die Care Solutions eerder deed. Met de overname krijgt Netropolix er 175 klanten en een medewerker bij.

Care Solutions is gegroeid als IT-afdeling van de zorggroep Armonea. Die ging recent over in Franse handen en dat was de aanleiding voor een herschikking van de activiteiten van Care Solutions.

Care Solutions had in de loop der jaren ook buiten Armonea een klantenbestand opgebouwd, maar gaat zich voortaan alleen nog focussen op de ontwikkeling van software voor de zorgsector.

Er is dan een overnemer gezocht voor de dienstverlening, wat infrastructuur betreft. Het gaat om diensten als het plaatsen en hosten van servers en telecom toepassingen. Die overnemer is nu gevonden in Netropolix. Het Geelse bedrijf zal de sterke dienstverlening in de toekomst verder uitbouwen en optimaliseren in het door hen beproefde “IT op de achtergrond” concept.

Luc Somers, die tewerkgesteld was bij Care Solutions, zal zijn taak als System Engineer verder uitwerken bij Netropolix.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer