Nieuws Kempen Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden

Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden

Netwerkmoment voor werkgevers én werkzoekenden

TURNHOUT – Blenders organiseert op 28 april een netwerkmoment met een documentaire in het Mooov Filmfestival. Blenders richt zich naar werkgevers, maar ook naar werkzoekenden met een migratieachtergrond.

Mooov toont op 28 april een aflevering van de documentaire Weg naar Werk. De aflevering schetst een eerlijk en aangrijpend portret van Marianna uit Oekraïne.

Aansluitend op de documentaire en na een korte Talk! met de makers van de documentaire organiseert Blenders een netwerkmoment met hapje en drankje om werkgevers en werkzoekenden uit de regio Turnhout met elkaar in contact te brengen.

Werkgevers die hun personeelsbestand willen uitbreiden en werkzoekenden met een migratieachtergrond, maar ook al wie gewoon nieuwsgierig is, kan deelnemen. De deelname is gratis voor wie zich inschrijft via de website van Blenders: blenders.be/evenementen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.