Nieuws Kempen New Lifestyle Fair brengt exclusiviteiten

New Lifestyle Fair brengt exclusiviteiten

New Lifestyle Fair brengt exclusiviteiten

fair-300x206Van 18 tot 21 februari vindt in de Veilinghallen in Hoogstraten voor het eerst de New Lifestyle Fair plaats, een lifestylebeurs die zich richt naar de liefhebbers van mooi en luxe. Een 50-tal standhouders tekent present. De organisatie belooft allerlei animatie en exclusiviteiten, waaronder de duurste gin ter wereld.

“Van 2008 tot 2011 heeft in Hoogstraten de beurs Exquise bestaan”, weet organisator Gert Snoeys van Gevi Events, dat tekent voor de New Lifestyle Fair. “Bepaalde standhouders wilden de draad weer oppakken.”

Allerlei moois
Op een oppervlakte van 3.000 vierkante meter kan de bezoeker zich vergapen aan dure auto’s, zich informeren over exclusief vastgoed in de streek, bijzondere juwelen en kunstvoorwerpen ontdekken en dorst en honger stillen met fijne dranken en dito gerechten. De organisatie verwacht een 5.000-tal bezoekers. “Hoogstraten is een ideale locatie voor deze beurs”, zegt Snoeys. “Vanwege de nabijheid van de Nederlandse grens en binnen een straal van 30 km bevinden zich de betere woonbuurten van Schilde, Brasschaat en Oud-Turnhout.”

Donderdagavond wordt de beurs geopend door Miss België Lenty Frans en volgt een VIP-avond. Van vrijdag tot zondag is de New Lifestyle Fair open voor het grote publiek. Op zaterdag vindt een veiling plaats ten bate van de organisatie To Walk Again van Marc Herremans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer