Nieuws Kempen Niet meer shoppen, maar sporten in Heistse Kattestraat

Niet meer shoppen, maar sporten in Heistse Kattestraat

Niet meer shoppen, maar sporten in Heistse Kattestraat

HEIST-OP-DEN-BERG – Eind januari opent een fitnesszaak in de vroegere Delhaize in de Kattestraat in Heist-op-den-Berg. Die locatie was tot voor kort de vestiging van Delhaize Cannaerts, maar die is verhuisd naar de nieuwe winkel in Domein De Bos.

De fitness-uitbaters huren het gebouw in de Kattestraat en zullen dat de komende weken ombouwen tot een fitness centrum. “Binnen het gebouw is nu nog maar weinig te zien dat aan de supermarkt doet denken, maar er moeten natuurlijk nog wel heel wat aanpassingen gebeuren”, vertelt Roas Lamine van NRG Fitness in Gazet van Antwerpen.

Goed gesitueerd

De locatie was ideaal volgens de zaakvoerders. “We liggen centraal in het centrum en hebben een grote eigen parking. Dat heeft ons overtuigd om de stap te wagen. In 2014 zijn we gestart met een eerste zaak in Lier. We hebben ondertussen al zes filialen, waaronder Mechelen, en daar komen er dus op korte termijn nog bij in Turnhout, Maaseik en Heist-op-den-Berg.”

“Vroeger gebeurde het al eens dat mensen afhaakten omdat ze een paar dorpen verder gingen wonen. Dat zal nu niet meer het geval zijn”, gelooft Roas Lamine. “We richten ons ook op een breed publiek: met onze coaches willen we niet alleen jonge mensen aanspreken, maar mensen op alle leeftijden van alle niveaus. We willen een familiale sfeer uitstralen.”

De nieuwe fitnesszaak opent eind januari.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.