Nieuws Kempen Nieuw bestuur voor Unizo Herentals

Nieuw bestuur voor Unizo Herentals

Nieuw bestuur voor Unizo Herentals

unizo HerentalsAfgelopen donderdag werd het vernieuwde bestuur van UNIZO-Herentals voorgesteld.

12 gemotiveerde ondernemers zetten zich belangeloos in voor de ondernemersbelangen in Herentals. Samen willen ze Herentals op de kaart zetten als echte ondernemersstad. Door het organiseren van trainingen, door het dichter bij mekaar brengen van de ondernemers uit de streek, maar ook door overleg met het stadsbestuur.

Het nieuwe bestuur van UNIZO Herentals bestaat uit volgende leden: Karl Verlinden (nationaal voorzitter UNIZO), Danny Van Thielen, Ans Leysen, Eric Tegenbos, Wim Dewindt, Marco Gebruers, Lawrence Vechter, Nikolaas Bellens, Chris Swinnen, Gunther Simons, Gert Lathouwers (voorzitter UNIZO-Herentals), Eric De Belder (provinciaal voorzitter UNIZO), Gerrit Vannueten en Eddy Bellens.

UNIZO-Herentals heeft een specifieke segmentwerking: per doelgroep zijn er twee contactpersonen. Zo is er een opdeling tussen Horeca, Vrije beroepen, diensten-KMO, middenstand, productie-KMO en kennisinstellingen & politiek. Op die manier is er meer dan ooit plaats voor kruisbestuiving, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer