achtergrond

Nieuw gebouw voor Schoonmaak Kempen en Ramenwas Kempen

Poetsbedrijven Schoonmaak Kempen en Ramenwas Kempen gaan voortaan opereren van onder hetzelfde dak, op industriezone De Kluis in Hoogstraten. Op termijn willen beide bedrijven doorgroeien tot Groep Kempen, een faciliteitenbedrijf voor totale professionele schoonmaak.

Schoonmaak Kempen is actief als schoonmaakbedrijf voor professionele gebruikers. Het bedient voornamelijk klanten in de openbare sector en gemeentehuizen. Het bedrijf begon zijn pad in 2017. Beheerder Kim Bogaerts heeft Schoonmaak Kempen uitgebouwd tot een gezond bedrijf waar ethische waarden hoog in het vaandel worden gedragen. "Ik wil een familiale sfeer neerzetten, waarin we ethisch ondernemen en respectvol met elkaar omgaan." In totaal zijn er 33 mensen tewerkgesteld, waarvan 29 schoonmakers.

Intensieve samenwerking

Ramenwas  Kempen was al een zusterbedrijf van Schoonmaak Kempen. Bogaerts zocht en vond een partner voor ramen wassen in Wim Moelans, die als ramenwasser al actief was. In 2019 sloegen ze de handen in elkaar en richten Ramenwas Kempen op. Met een gelijklopende visie en beide klantenportefeuilles op zak, konden beide zusterbedrijven hun professionele klanten nog beter bedienen.

Samen in hetzelfde bedrijfsgebouw huizen, is nu de volgende stap voor beide bedrijven. Voor hun klanten willen ze 1 aanspreekpunt vormen, waar beide services samen kunnen aangeboden worden. Beide bedrijven zullen in de toekomst meer en meer integreren tot een gezamenlijke Groep Kempen.