Nieuws Kempen Nieuw kantoor Domestic Makelaars in Retie

Nieuw kantoor Domestic Makelaars in Retie

Nieuw kantoor Domestic Makelaars in Retie

Domestic Makelaars opent een vijfde kantoor in de Kempen: aan de Markt in Retie. De vastgoedmakelaar heeft al kantoren in Beerse, Lichtaart, Dessel en Mol. Het nieuwe kantoor is er gekomen omdat Domestic makelaars groeit én er zich in Retie en buurgemeenten verscheidene opportuniteiten aanbieden. “Een van de grote projecten die er nu aankomen, is Hulse Akkers in Retie”, weet Wim Gijs, kantoorhouder in Retie. “Het gaat om een verkaveling met 12 nieuwe woningen, allemaal energiezuinig. Het wordt een nieuwe wijk in het centrum van de gemeente, ideaal voor jonge gezinnen.”

Het nieuwe kantoor is gevestigd in een oud herenhuis dat enkele jaren geleden is getroffen door een brand. Domestic Makelaars heeft het helemaal vernieuwd. De vastgoedmakelaar wil in elk van zijn kantoren lokale medewerkers zetten, die de gemeente en de mensen goed kennen. Dat is in Retie zeker het geval met Wim Gijs. Daarnaast is nog een extra medewerker in dienst genomen.

Op zaterdag 21 september houdt het nieuwe kantoor in Retie een open dag, vooral om het project Hulse Akkers voor te stellen. Geïnteresseerden zijn dan welkom tussen 10u en 15u.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer