Nieuws Kempen Nieuwe afvulinstallatie bij Zuidkempische Werkplaatsen

Nieuwe afvulinstallatie bij Zuidkempische Werkplaatsen

Nieuwe afvulinstallatie bij Zuidkempische Werkplaatsen

zuidkempische werkplaatsenHet sociale economiebedrijf Zuidkempische Werkplaatsen in Herentals heeft een nieuwe afvulinstallatie voor vloeistoffen geplaatst. Dat stelt de onderneming in staat om aan klanten een complete service aan te bieden. “We kunnen de installatie gebruiken voor alle soorten vloeistoffen”, verduidelijkt directeur Chris Bakelants. “Door de aankoop van een afvulmachine voor vloeistoffen kunnen we vandaag een uniek totaalpakket aanbieden: sleeven, etiketteren en afvullen. Het hele proces wordt doorlopen volgens de wensen van de klant.”

Nieuwe klant
De nieuwe installatie leverde al meteen een nieuwe klant op, het Nederlandse bedrijf NuvoClean. “Precies omdat we het totaalconcept konden aanbieden, gingen ze met ons in zee”, aldus Bakelants. “We verwachten dat we hier sterk in kunnen groeien om dan tegen het einde van het jaar eventueel te kunnen beslissen een volwaardige afvullijn te installeren. Door een gecontroleerde, kwalitatieve en flexibele productiewijze willen we zoveel mogelijk beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten.”

De Zuidkempische Werkplaatsen stelt als maatwerkbedrijf bijna 200 mensen met een arbeidshandicap te werk, samen met 35 omkaderingsleden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Oud-Turnhout
Oud-Turnhout

Zeg het eens met een boeketje glas

Noor Springael is een gepassioneerde Kempische ambachtsvrouw en het creatieve brein achter het glaskunstmerk GLAS & GLAS uit Oud-Turnhout. Na… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer