Nieuws Kempen Nieuwe BNI Midden Kempen boven de doopvont

Nieuwe BNI Midden Kempen boven de doopvont

Nieuwe BNI Midden Kempen boven de doopvont

BNI Midden KempenVanmorgen is in feest- en seminariecomplex De Vesten in Laakdal het nieuwe BNI-chapter Midden Kempen officieel gelanceerd. Die telt 27 leden en notaris Luc Moortgat uit Geel is de chapter-director. Intussen staat ook een nieuwe afdeling in Kasterlee in de startblokken.

BNI staat voor Business Network International en is een van oorsprong Amerikaanse organisatie met wereldwijd 188.000 leden. Het netwerk berust op het principe van aanbevelingen. Na afdelingen in Herentals, Turnhout en Mol is Midden Kempen het 4de chapter in de Kempen. Een afdeling kan pas officieel van start gaan wanneer er 25 leden zijn.

“We hebben een opstart gehad van enkele maanden”, zegt Luc Moortgat namens BNI Midden Kempen. “Ik kende BNI niet en ben via mijn zoon, die actief is in de computersector, in contact gekomen. Ik beschik over een vrij uitgebreid netwerk en wil dat ten dienste stellen van de leden. Anderzijds breidt dit mijn vriendenkring uit. Onze ambitie is snel door te groeien naar 35 leden om dan nadien het maximum aantal van 45 te bereiken. Van elke beroepscategorie mag er slechts 1 zijn vertegenwoordigd. In ons chapter is bijvoorbeeld nog ruimte voor iemand in de wellnesssector en de horeca.”

Ook Kasterlee
Lifecoach Marc Degreef, die al BNI-chapters opstartte in Lier en Wommelgem, heeft het initiatief genomen om ook in Kasterlee een nieuwe afdeling te stichten. Die heeft feest- en seminariezalen Den Eyck als thuisbasis. “Morgen, donderdag, is het nog maar onze derde bijeenkomst”, zegt hij. “Voordeel is dat bijna alle beroepscategorieën nog vrij zijn. Ideaal zou zijn om tegen november met een 30-tal leden te kunnen starten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.