Nieuws Kempen Nieuwe businessflat opent deuren in Balen

Nieuwe businessflat opent deuren in Balen

Nieuwe businessflat opent deuren in Balen

ibotine guest houseZakenreizigers kunnen sinds kort terecht in Ibotine Guest House in Balen, dat hen een volledig ingericht en gemeubeld appartement aanbiedt. Initiatiefneemster Dominique Merckx richt zich voor klanten op de vlakbij gelegen industrieterreinen Berkenbossen in Mol en het Kristalpark in Lommel.

“Ik wil inspelen op de vraag van bedrijven naar flexibel logement”, zegt ze. “Vaak komen projectleiders, salesmensen of ingenieurs hier in de regio meewerken aan een tijdelijk project. Ze zijn dan niet altijd op zoek naar een hotel maar naar een eigen plek waar ze in alle comfort tot rust kunnen komen of hun zaken kunnen voorbereiden. Onze businessflat wordt flexibel verhuurd, van enkele nachten per week tot enkele weken of maanden.”

Ibotine Guest House omvat een volledig ingerichte slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer en een grote tuin met terras. De gast kan zelf koken of een beroep doen op de ontbijtdienst of een andere cateringservice. “Zelfs administratieve ondersteuning is mogelijk, want ons kantoor blijft op de bovenverdieping.” Dominique Merckx is tegelijk zaakvoerder van communicatiebureau Kantara, dat in hetzelfde pand is ondergebracht. Naast zakelijk cliënteel wil ze ook golfers verwelkomen. In de buurt liggen vier golfbanen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer