Nieuws Kempen Nieuwe CEO voor softwareleverancier Infoland

Nieuwe CEO voor softwareleverancier Infoland

Nieuwe CEO voor softwareleverancier Infoland

HERENTALS – Het Nederlandse softwarebedrijf Infoland, dat een vestiging heeft in Herentals, krijgt een wissel aan de top. CEO Frank Stege geeft de fakkel door aan Marieke Kessels. Voor Herentals zou dit geen gevolgen hebben.

Vandaag is Marieke Kessels gestart als nieuwe CEO van Infoland. Ze was er al actief als directeur Sales & Operations. Frank Stege, algemeen directeur én oprichter van Infoland, heeft besloten om zijn functie als CEO over te dragen. Hij heeft daarvoor twee redenen. Stege vindt dat het voor iedere organisatie gezond is om zo nu en dan van kapitein te wisselen. Daarnaast is hij na 22 jaar Infoland toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik heb nu de kans om Infoland over te dragen aan iemand waar ik heel veel vertrouwen in heb”, zegt Frank Stege. “Deze kans moet ik grijpen, zowel voor mijzelf als voor Infoland.”

Voortbouwen

Marieke Kessels is zelf ook al 12,5 jaar aan de slag bij Infoland. “Frank heeft de basis bij Infoland zo goed neergezet, dat ik me volledig kan gaan focussen op de toekomst van het bedrijf”, vertelt ze. “Zo wil ik graag werken aan een helder en innovatief productportfolio waarmee we een maximale impact hebben bij onze klanten. Om dat mogelijk te maken, wil ik nóg meer de verbinding opzoeken met de gebruikers van onze producten. Meer dan ooit wil ik professionals verrassen met intuïtieve en intelligente software. En wie weet zelfs niet alleen met software.”

Kempen

Infoland heeft ook één vestiging in België. Die is sinds kort gevestigd in Herentals, na eerdere stops in Geel en Mol. Het bedrijf ondersteunt met eigen software andere bedrijven om hun ambities waar te maken op het vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en welzijn. Snelle toegang tot de juiste informatie, het uitvoeren van risicoanalyses of leren van gemaakte fouten zijn hier voorbeelden van. Infoland heeft zo’n 90 werknemers, waarvan er zich 8 toeleggen op de Belgische klanten.

Hoe nu verder met Frank?
Frank Stege is nu weliswaar geen algemeen directeur meer, maar hij blijft zeker dit jaar nog betrokken om de nieuwe CEO en de organisatie te blijven ondersteunen. “Ik heb nog totaal geen idee wat ik hierna ga doen”, geeft hij toe. “Hier ga ik, zodra daar ruimte voor is, eens rustig over nadenken. Misschien word ik wel boswachter.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.