Aldi Mechelen

Nieuwe inrichting doet Aldi-klanten meer verse producten kopen

De ALDI-winkel van Retie werd de afgelopen dagen in een nieuw jasje gestoken. Vanaf vrijdagochtend kunnen klanten opnieuw terecht in hun vertrouwde supermarkt, die er wel enigszins anders uit zal zien.

ALDI zet volledig in op versmarktbeleving en daarom wordt het interieur van alle winkels aangepast. In de regio werden al enkele filialen in een nieuw jasje gestoken en de afgelopen dagen kreeg ook de winkel van Retie een make-over.

In de vernieuwde winkel vinden klanten voortaan alle verse groenten en fruit onmiddellijk bij het binnenkomen. De nieuwe meubels zijn dieper waardoor producten overzichtelijker gepresenteerd worden voor de klant. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat in de nieuwe indeling bij de ingang van de winkel.

“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Jeroen Engeler, manager verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Turnhout. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de ALDI-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”