Nieuws Kempen Nieuwe K-doos Inspiratiegids is klaar

Nieuwe K-doos Inspiratiegids is klaar

Nieuwe K-doos Inspiratiegids is klaar

k-doosDeze week wordt de nieuwe K-doos Inspiratiegids verspreid doorheen de Kempen. Die verschijnt op 15.000 exemplaren en is een initiatief van Uitgeverij De Heuvel uit Arendonk.

De jaarlijkse inspiratiegids verzamelt een 100-tal handelaars die deel uitmaken van de K-doos cadeaubon. Wie zo’n bon koopt en cadeau doet, kan die besteden bij de deelnemende handelaars die verspreid liggen over heel de Kempen. Ze vertegenwoordigen heel uiteenlopende sectoren: restaurants, wijnhandels, wellnesscentra, electrozaken, enz. Op die manier gaat het initiatief een stap verder dan de gemeentelijke of stedelijke cadeaubons.

K-doos, dat zich profileert als ‘Altijd het juiste cadeau’, vindt steeds meer ingang in het Kempense bedrijfsleven. Ondernemingen geven de cadeaubon aan hun medewerkers als eindejaarscadeau, aan hun commerciële medewerkers als incentive of aan hun klanten als relatiegeschenk.

De K-doos Inspiratiegids is gratis en ligt op een 300-tal verdeelpunten, onder meer bij de deelnemende handelaars zelf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer