Nieuws Kempen Nieuwe Proxy Delhaize opent in Olen

Nieuwe Proxy Delhaize opent in Olen

Nieuwe Proxy Delhaize opent in Olen

Proxy Olen Vandaag opent aan de Koning Boudewijnlaan in Olen een nieuwe Proxy Delhaize de deuren.Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord”, zeggen zelfstandige uitbater Gert Aerts en gerant Wouter Aertgeerts. Gert Aerts is ook de eigenaar van AD Delhaize Herentals, en baat met Proxy Delhaize Olen vandaag dus twee Delhaize winkels uit. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 233 Proxy winkels.

Om de dagelijkse boodschappen makkelijk en aangenaam te maken trekt Delhaize alle registers open. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak centraal wil stellen. “Het is duidelijk dat klanten weer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen”, aldus Delhaize.

Tien nieuwe jobs
Proxy Delhaize Olen wil zich integreren in de buurt. “De winkel creëert 10 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, aldus Gert Aerts en Wouter Aertgeerts. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer