Nieuws Kempen Nieuwe reisorganisatie voor mensen met een beperking

Nieuwe reisorganisatie voor mensen met een beperking

Nieuwe reisorganisatie voor mensen met een beperking

kristof-300x225Kristof Steegmans uit Wiekevorst start onder de naam WeTravel2 een reisorganisatie die zich richt naar mensen met een fysieke beperking. Na een duikongeval zit hij zelf in een rolstoel. Dat verhinderde hem de afgelopen jaren niet om uitgebreide prospectiereizen te ondernemen om een toegankelijk reisaanbod op maat van een Vlaams publiek samen te stellen.

WeTravel2 wil een trendy reisorganisatie zijn die zich bewust onderscheidt van medisch en sociaal toerisme en waar reisplezier voorop staat. “Informatie, ervaring en een uitgebreid netwerk van aangepaste hotels, transfers en excursies, hulpmiddelen en medische assistentie werden gebundeld in één organisatie”, legt Steegmans uit.

Voor de logistieke ondersteuning en transport werkt WeTravel2 samen met Jetair. Het reisaanbod omvat verblijfsvakanties op de Canarische Eilanden, de Caraïben (Aruba en Curaçao) en zelfs Oost-Afrika (Kenia en Tanzania), waar WeTravel2 een toegankelijk safari-aanbod samenstelde. Allemaal bestemmingen die ook mét een beperking garant staan voor comfort, plezier en avontuur.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer