Nieuws Kempen Nieuwe showroom voor 15 jaar Trappen Lauwers Eric

Nieuwe showroom voor 15 jaar Trappen Lauwers Eric

Nieuwe showroom voor 15 jaar Trappen Lauwers Eric

Trappen Lauwers EricTrappen Lauwers Eric in Kasterlee heeft ter gelegenheid van zijn 15-jarige bestaan zijn showroom grondig vernieuwd. Klanten krijgen er een 15-tal houten trappen te zien die tonen tot wat het bedrijf allemaal in staat is. “De vraag naar moeilijke trappen neemt toe”, zeggen zaakvoerders Eric Lauwers en Cindy Seykens.

Het bedrijf startte als een eenmanszaak in het centrum van Kasterlee en verhuisde tien jaar geleden naar de KMO-zone Biezenveld. Daar heeft het intussen een showroom en atelier met magazijn in gebruik van 1.450 vierkante meter. “Trappen waren destijds liefde op het eerste gezicht”, lacht Eric Lauwers. “En ze zijn nog altijd een passie. Elke trap is anders. We maken dan ook alleen maar maatwerk.”

Ook moeilijke projecten
Trappen Lauwers Eric produceert een 300-tal trappen per jaar, om zelf te plaatsen maar ook voor andere schrijnwerkers. “Wij specialiseren ons in trappen en kunnen de moeilijkste projecten aan. Die vraag neemt trouwens toe: zwevende en zelfdragende trappen, met wrongstukken.”

Het bedrijf stelt tien mensen te werk, inclusief de zaakvoerders. Op vijf jaar tijd is het machinepark geëvolueerd van een ambachtelijk naar een hypermodern. Met een vijfassige CNC-machine kan het bedrijf alle freeswerk aan. Zaakvoerder Eric Lauwers maakt er een erezaak van om zelf aanwezig te zijn bij elke plaatsing. “Op die manier bieden we onze klanten een maximale service. En het geeft ook voldoening van je werk.”

Op 21 en 22 maart vinden opendeurdagen plaats om de heropening van de toonzaal te vieren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer