Nieuws Kempen Nieuwe start voor Renders

Nieuwe start voor Renders

Nieuwe start voor Renders

foto GVA - Bart Van Den Langenbergh

foto GVA – Bart Van Den Langenbergh

Opleggerfabrikant Renders uit Beerse neemt dankzij een samenwerking met het Turkse Günlas Group een nieuwe start. De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout gaf deze week groen licht voor de doorstart.

Het carrosseriebedrijf, net als Renders Service, kregen eind vorig jaar bescherming tegen schuldeisers via de WCO-procedure. Beide bedrijven gaan nu op in de nieuwe vennootschap Renders Trailers.

Renders werkt hiervoor samen met geldschieter Günlas Group, een Turkse fabrikant van opleggers en opbouwkits onder het merk HAS. De Turken zullen in de nieuwe vennootschap instaan voor de productie van de opleggers en opbouwkits, de opleggers worden in Beerse verder geassembleerd en verdeeld.

“Renders Trailers blijft in Beerse trailers onderhouden en herstellen, maar wil daarnaast ook starten met de nieuwe activiteit van het assembleren van nieuwe trailers die door buitenlandse fabrikanten worden voortgebouwd”, zegt advocaat Youri Steverlynck names de familie in een interview in Gazet van Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer