Nieuws Kempen Nieuwe toonzaal Ooms Woonrealisaties biedt nieuwe mogelijkheden

Nieuwe toonzaal Ooms Woonrealisaties biedt nieuwe mogelijkheden

Nieuwe toonzaal Ooms Woonrealisaties biedt nieuwe mogelijkheden

RIJKEVORSEL – Ooms Woonrealisaties is begonnen met de bouw van een nieuwe toonzaal. Die moet klanten nog meer dan vroeger de mogelijkheid geven om een beeld te krijgen van geplande woonrealisaties. Ooms had de komst van de nieuwe toonzaal vorig jaar al aangekondigd bij het 65-jarig bestaan van het bedrijf. Nu is de bouw gestart.

Ondanks de onzekere coronatijden is Ooms Woonrealisaties hoopvol over de toekomst. “We geloven dat er nog meer nood zal zijn aan kwaliteitsvol en energiezuinig wonen”, zegt Christ Schalk. “We stellen nu al een stijging vast in het aantal aanvragen, zowel voor nieuwbouw als totaalrenovaties.”

Ooms Woonrealisaties is al een tijdje bezig om zich naast totaalbouwer ook te presenteren als interieurinrichter waar mensen terecht kunnen voor een nieuwe keuken, maatkasten, badkamerrenovatie en dergelijke meer. “In de nieuwe toonzaal kunnen we klanten op één plaats veel meer tonen”, vertelt Christ  “Het concept is om mensen echt een hele beleving te bieden van het gehele bouwproces, van ruwbouwmaterialen tot de volledige afwerking.“

Ooms Woonrealisaties wil de toonzaal ook inzetten om klanten tijdens woonprojecten nog beter te blijven begeleiden. “Wij realiseren meer en meer eengezinswoningen en verkavelingen, geregeld samen met andere partners. Zo zijn we op dit moment bezig in Vosselaar met ‘depoortvanvosselaar.be’ en in Essen met ‘woneninkaramel.be’. Klanten die op plan een appartement of huis hebben gekocht, krijgen in onze nieuwe toonzaal onmiddellijk een uitgebreid zicht op de mogelijkheden. Tot nu waren we daarin nog beperkt. De klant wint er heel wat tijd mee, want die moet niet meer naar her en der rondrijden.”

Ooms Woonrealisaties is nu aan het bouwen aan de nieuwe toonzaal. Tegen eind 2021 is ze klaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer