Nieuws Kempen Nieuwe uitbaters voor horeca De Lilse Bergen

Nieuwe uitbaters voor horeca De Lilse Bergen

Nieuwe uitbaters voor horeca De Lilse Bergen

LILLE – Piet Daneels, Michel Leys en Bart Wouters worden de nieuwe uitbaters van de horecazaken De Eekhoorn en De Specht op het recreatiedomein De Lilse Bergen. De drie mannen met roots in Gierle neemt vanaf 1 april de uitbating in handen met hun nieuwe vennootschap Squirrel, Engels voor eekhoorn.

Aangezien de concessieperiode voor de horecazaken De Eekhoorn en De Specht op het domein De Lilse Bergen ten einde liep op 31 december 2019 ging de vzw De Lilse Bergen op zoek naar nieuwe uitbaters. Op het lastenboek reageerden diverse kandidaten die met veel enthousiasme een nieuw project wensten op te starten.

De raad van bestuur besliste om de nieuwe concessie toe te wijzen aan Squirrel bv, vennootschap in oprichting, van Michel Leys, Bart Wouters en Piet Daneels. Met de betrokkenen werd een princiepsakkoord bereikt. In een volgende fase zullen nu gedetailleerde afspraken gemaakt worden tussen de huidige directie, het bestuur en de nieuwe concessiehouders over het plan van aanpak.

Michel, Bart en Piet wensen een nieuw hoofdstuk te schrijven nadat ze elk meer dan 30 jaar ervaring hebben in diverse sectoren. Deze ervaring gaan ze bundelen om zo tot een hedendaags en sprankelende horecabeleving anno 2020 te komen. “We gaan veel aandacht schenken aan de beleving voor de dagrecreanten enerzijds en de kampeerders anderzijds.” De nieuwe aanpak zal zich ook uiten in de aankleding van de gebouwen en de aanpak van de service.

Naast de bestaande evenementen en de vele animatie initiatieven die reeds aanwezig zijn op het domein, zullen de initiatiefnemers ook eigen evenementen ontwikkelen die prominent op de agenda moeten komen. De start van de exploitatie is voorzien op 1 april 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee¬†behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer