ING LOMMOL

Nieuwe vennootschapsstructuur ING LomMol gaat verder met drie kantoren

ING hertekent het kantorenlandschap in de Antwerpse Kempen en Noord-Limburg. Voortaan wordt vanuit drie in plaats van zes vestigingen ingezet op het contact met de klant.

Onder de vlag ING LomMol zijn de ING-kantoren van Olmen, Balen, Dessel, Hechtel, Pelt en Lommel in een nieuwe structuur overgegaan. De service voor de Kempense klanten wordt voorzien vanuit de kantoren in Balen en Dessel. Het kantoor in Olmen (Balen) sluit de deuren. Datzelfde lot ondergaan ook de kantoren in Pelt en Hechtel-Eksel. Deze klanten kunnen terecht in het gloednieuwe kantoor in Lommel, dat op maandag 17 juli de deuren opende.

“Op het eerste gezicht zou je denken dat we onze dienstverlening afbouwen door vanaf juli vanuit drie kantoren te werken, maar niets is minder waar. We hebben deze nieuwe structuur net ingevoerd om vanuit Lommel, Balen en Dessel onze klanten net beter van dienst te kunnen zijn”, zegt Bert Theunissen van ING LomMol. “Uiteraard omarmen wij de digitale evolutie volop en zullen we ons aanbod op dat gebied blijven vernieuwen. Toch vinden we het enorm belangrijk dat we als bank op alle gebieden toegankelijk blijven voor onze klanten. Dat geldt zeker niet alleen voor wie het digitale bankieren niet onder de knie heeft. We vinden dat al onze klanten met hun financiële vragen op een vlotte manier bij ons terecht moeten kunnen.”

De kantoren van Balen en Dessel zullen van maandag tot donderdag elke voormiddag met open deur werken. Wie graag zijn grotere financiële vragen wil bespreken, kan steeds een afspraak maken.