Van links naar rechts: ondervoorzitter Benny Hoebregs, Dennis Peeters, Fabian Morren, erevoorzitter Vic Keersmaekers en oud-voorzitter Fons Backx.

Nieuwe voorzitter brengt clickbaitsite als shirtsponsor mee naar ASV Geel

GEEL - Fabian Morren, zaakvoerder bij Rabona BVBA en gekend van clickbaitsite Voetbal24, volgt Truienaar Benny Hoebregs op als voorzitter van ASV Geel. Voetbal24 wordt volgend seizoen ook de nieuwe shirtsponsor van ASV.

“Ik wist dat Benny al langer op zoek was naar een opvolger uit de buurt om de lokale verankering te verzekeren”, vertelt Morren. “Uit clubliefde heb ik de stap gezet, want ik ben ook al 30 jaar supporter van ASV Geel. Mijn grootste doel is om ervoor te zorgen dat Geel een stabiele club wordt en blijft, en dan zullen de sportieve successen wel volgen.”

Voetbal24 wordt shirtsponsor

Ook Morrens zakenpartner, Dennis Peeters, stapt mee in het sportieve verhaal bij ASV Geel. Peeters: “Volgend seizoen zal ook ons grootste product, Voetbal24 op de shirts van ASV Geel staan.”

De naam Voetbal24 zegt je misschien wel iets. De website staat bekend als online voetbalnieuwsmedium dat korte artikels publiceert met een hoog clickbaitgehalte. Titels als ‘Wow! Sexy Amy Sonck doet Instagram ontploffen’ lokken vooral via sociale media veel lezers. Recent kwam Voetbal24 nog in opspraak toen het de bedreigingen richting Toby Alderweireld op een misleidende manier bracht. “Daar zijn we te ver in gegaan en hebben we meteen ook rechtgezet”, klinkt het over voorval.