Nieuws Kempen Nike dringend op zoek naar 200 extra medewerkers

Nike dringend op zoek naar 200 extra medewerkers

Nike dringend op zoek naar 200 extra medewerkers

huraEen bijzondere deelnemer aan de HURA-kennismakingsbeurs voor ontslagen werknemers in Geel was Nike. De sportfabrikant is dringend op zoek naar een 200-tal extra medewerkers voor de distributiecentra in Laakdal en Herentals. “We willen daarmee de seizoenspiek in december opvangen”, zegt Marjan Sas van de Nike-personeelsdienst. Het gaat om tijdelijke werkkrachten met uitzicht op een vast contract.

“We zijn vooral op zoek naar operationele medewerkers voor de vroege/late en de nachtshift”, legt Marjan Sas uit en voegt daar nog een aantal functies aan toe: team coaches, logistiek operations manager, logistieke specialisten, logistieke analysten en onderhoudstechnici. “De extra drukte in december is het gevolg van een piek in de digitale verkoop, maar vanaf dan beginnen ook de leveringen voor het lente- en zomerseizoen 2016.”

Ondersteuning van groei
De extra werknemers starten als een interimkracht, maar het is de bedoeling dat ze doorgroeien naar een vaste baan. “In 2015 hebben we 450 nieuwe vaste werknemers in dienst genomen ter ondersteuning van de groei en de service die Nike momenteel kent”, aldus nog Sas. Op dit moment tellen de vestigingen van Laakdal en Herentals 2.360 vaste medewerkers, aangevuld met enkele honderden tijdelijke contracten.

Nike investeert momenteel in een nieuw distributiecentrum net over de provinciegrens in Ham. Het bedrijf neemt in de lente/zomer van volgend jaar die nieuwe vestiging in gebruik.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer