Nieuws Kempen Nocturne van de Kempen stevent af op topeditie

Nocturne van de Kempen stevent af op topeditie

Nocturne van de Kempen stevent af op topeditie

nocturne van de kempenVoor de Nocturne van de Kempen 2015 zijn al meer dan 500 ondernemers, kaderleden, politici en andere prominenten ingeschreven. Het jaarlijkse event van VKW-Kempen vindt aanstaande vrijdag plaats in het Paterspand in Turnhout en is aan zijn 22ste editie toe. Wie er nog naartoe wil, moet snel zijn want vandaag worden de inschrijvingen afgesloten.

“Of dit de editie wordt met de meeste deelnemers, weet ik zo goed niet. Alleszins wordt het een zeer goede editie”, zegt Hans Diels, directeur van VKW-Kempen. “De jongste jaren hadden we gemiddeld 460 deelnemers. Dit jaar zijn het er al boven de 500.”

Wat die mensen naar de Nocturne brengt? “Ik denk dat we een interessant publiek verzamelen. Mensen kunnen mekaar ontmoeten in een mooi kader. Door de lange traditie hebben we iets moois opgebouwd. We staan bekend als een zeer hoogstaand event zowel op het vlak van publiek, omkadering als catering.”

Zaadjes planten
Gastspreker dit jaar is Vlaams minister-president Geert Bourgeois, die zijn visie zal geven op de Kempense economie. Hans Diels: “Mensen zien mekaar door het jaar bij kleinere activiteiten en hier brengen we hen allemaal samen. Ook zien we op de Nocturne nieuwe mensen die op die manier onze werking leren kennen. In een kleine regio als de Kempen is het belangrijk onderlinge interactie tot stand te brengen. Ik zal niet zeggen dat er veel zaken worden gedaan op een avond als deze, maar er worden wel veel zaadjes geplant voor een latere samenwerking.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer