Nieuws Kempen Nog een Delhaize voor uitbaters van AD’s in Mol en Herselt

Nog een Delhaize voor uitbaters van AD’s in Mol en Herselt

Nog een Delhaize voor uitbaters van AD’s in Mol en Herselt

delhaizeDe familie Hoeck, die de AD Delhaizes in Mol en Herselt runt, zo ook de AD Delhaize Pallieter en Proxy Zimmer in Lier, krijgt er nog een winkel bij. Ze zal in de toekomst ook de Delhaize-supermarkt in Lommel uitbaten, die vanaf 2 juni een AD Delhaize wordt.

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 rond het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou worden stopgezet en dat hiervoor een zelfstandige uitbater zou worden gezocht. Na supermarkt Verhaeren in Schaarbeek, Berlaar en Turnhout is dit al de vierde Delhaize-supermarkt waarvoor een overnemer is gevonden. Voor de andere vijf winkels loopt de procedure nog.

Zeer tevreden
De familie Hoeck is opgetogen over de overname. “Wij zijn zeer tevreden dat Delhaize de samenwerking met ons als zelfstandige uitbaters uitbreidt. Hiermee bevestigt Delhaize tegelijk ook het vertrouwen in onze medewerkers en dat maakt ons extra trots. De klanten van de nieuwe AD Lommel zullen onmiddellijk kunnen genieten van een optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod dankzij onze ervaring in onze bestaande winkels. Net zoals in onze andere winkels komt er een eigen beenhouwerij en een bedieningstoog waar onze klanten verse charcuterie en kazen kunnen laten versnijden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer