Nieuws Kempen Nog een overname voor Intracto

Nog een overname voor Intracto

Nog een overname voor Intracto

HERENTALS – Digitaal agentschap Intracto blijft de ene overname na de andere aankondigen. Nu komt het Nederlandse GUC Agency erbij, een creatief agentschap waar 105 mensen werken voor klanten als Coop Supermarkten, Primera, KPN, Jacobs Douwe Egberts Professional, Universal en VANS.

Intracto Group zegt geïnteresseerd te zijn in de expertise en ervaring van GUC Agency op vlak van strategie en creatie. Die vormt een goede aanvulling op de eigen expertise inzake technologie, content en marketing. De voltallige directie van GUC Agency blijft actief betrokken en wordt aandeelhouder in Intracto Group.

Aanvulling

Voor het Amsterdamse GUC Agency eind 2018 z’n huidige naam kreeg, maakte het als Goud Uberconnected al een groeispurt door met merkcampagnes, activaties en sociale-mediacampagnes. Eerder deed het agentschap zelf al een aantal strategische overnames met Icemedia (digital), Redmint (retail) en DIFR (experiential). “Toen we met Intracto Group in contact kwamen, zagen we al snel de mogelijkheden om onze propositie zowel in de breedte als in de diepte nog verder te ontginnen”, zegt Brian Hirman van GUC AGency. “We hebben allebei sterke groeiambities en zagen al snel mogelijkheden om dat samen nog sterker te doen.”

“De portfolio van GUC Agency spreekt boekdelen’, vult Pieter Janssens van Intracto aan. ‘Kijk naar wat ze voor merken zoals Coop (360°-merkcampagne) en VANS (geavanceerde data en insights in retail) hebben gedaan. GUC Agency staat garant voor innovatieve, creatieve en resultaatgerichte through-the-line-oplossingen.”

700

Recent nam Intracto de Brusselse Drupal-specialist Blue4You over en zijn Nederlandse branchegenoot Frontmen. Eerder dit jaar werden het eveneens Nederlandse EZCompany en Blue Web Solutions in de groep opgenomen. Het bedrijf heeft nu zevenhonderd werknemers op de loonlijst staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.